Ugodno iskoristi slobodno vrijeme

Downtown Boutique Hostel Igraonica

Igraonica

Zabavi se uz zajedničko druženje i razne igre

U sklopu našeg hostela imamo i igraonicu, odnosno zajedničku sobu za druženje, igru i ugodno provođenje slobodnog vremena.

Uz moderno uređeni prostor za sjedenje i druženje, u našoj igraonici možeš pronaći zabavne igre poput pikada, stolnog nogometa, Playstationa i drugih, a tu je i veliki TV ekran. Osim toga tu je i vending aparat s raznom ponudom pića i grickalica, a i caffe bar je na svega nekoliko koraka.

Pivnica / Pub

Za opuštanje, druženje i fini obrok!

U sklopu hostela nalazi se i pivnica / pub u zatvorenom prostoru s cca. 50 sjedećih mjesta.

Ovaj moderno uređeni bistro pub zamišljen je kao prostor za ugodna druženja, opuštanje, pokoju pivicu, ali i finu klopu.

Downtown Boutique Hostel Caffe Bar

Restoran / Lounge bar

Fini obrok i druženje na otvorenom

Ako poželiš provesti ugodno vrijeme u druženju na svježem morskom zraku, ili nešto fino pojesti na otvorenom, tu je naš restoran / lounge bar s velikom terasom i cca. 100 sjedećih mjesta.

Ostale usluge

Praonica rublja, izleti i drugo

Ako ste mislili da je to sve, prevarili ste se. U ponudi hostela imamo još i samoposlužnu praonicu rublja sa sušionom i peglaonom. Imamo, naravno, i stalno dostupnu recepciju s uvijek nasmijanim osobljem.

Uz navedeno, možemo vam pomoći i s organizacijom izleta, iznajmljivanjem bicikla ili automobila, kao i s prijevozom do zračne luke, nacionalnih parkova i drugih zanimljivih destinacija.

Downtown Boutique Hostel Ostale Usluge